## Coming Home to a New Earth Gathering

October 12 – 15, 2023

Thursday, October 12			
5:00 - 5:30	Welcome and Introductions: Coming Home to a New Earth		
5:30 - 5:50	Round Robin		
5:50 - 6:00	10-minute transition		
6:00 – 7:00	Dinner		
7:00 – 8:30	Getting to Know Each Other: Authentic Relating Games		
8:30 - 8:40	Silent Meditation		
Friday, October 13			
8:00 – 8:50	Breakfast & Morning Caffeination		
8:50 – 9:00	10-minute transition		
9:00 – 10:30	Marketplace 1 & Check-In		
10:30 – 10:45	15-minute transition		
10:45 – 11:50	Open Space 1	65-minute session	
11:50 – 12:00	10-minute transition		
12:00 – 2:30	Lunch		
2:30 – 3:55	Open Space 2	85-minute session	
3:55 – 4:10	15-minute transition		
4:10 - 5:35	Open Space 3	85-minute session	
5:35 – 6:00	25-minutes pre-dinner break		
6:00 – 7:00	Dinner		
7:00 – 7:45	Optional Group Activity – Heart Circle		
7:45 - ?	Free Social Space/Time		
Saturday,	October 14		
8:00 – 8:50	Breakfast & Morning Caffeination		
8:50 – 9:00	10-minute transition		
9:00 – 9:45	Marketplace 2 & Check-In		
9:45 – 10:00	15-minute transition		
10:00 – 11:25	Open Space 4	85-minute session	

11:25 – 12:00	35-minute pre-lunch break		
12:00 – 1:30	Lunch		
1:30 – 2:55	Open Space 5	85-minute session	
2:55 – 3:10	15-minute transition		
3:10 – 4:35	Open Space 6	85-minute session	
4:35 – 4:50	15-minute transition		
4:50 – 5:50	Open Space 7	60-minute session	
5:50 - 6:00	10-minute transition		
6:00 – 7:00	Dinner		
7:00 – 7:45	Optional Group Activity – We Are Creator: Honoring the Cycle of Destruction	Creation and	
8:00 – 10:00	Fire circle!		
Sunday, October 15			
8:00 – 8:50	Breakfast & Morning Caffeination		
8:50 – 9:00	10-minute transition		
9:00 – 9:45	Marketplace 3 & Check-In		
9:45 – 10:00	15-minute transition		
10:00 – 11:25	Open Space 8	85-minute session	
11:25 – 12:00	35-minute pre-lunch break		
12:00 – 1:00			
1:00 – 2:25	Open Space 9	85-minute session	
2:25 – 2:40	15-minute transition		
2:40 – 4:05	Open Space 10	85-minute session	
4:05 – 4:20	15-minute transition		
4:20 – 4:35	Group Tuning		
4:35 – 5:50	Channeling		
5:50 - 6:00	10-minute transition		
6:00 – 7:00	Dinner		
7:00 - ?	Free Social Space/Time		

## Monday, October 16th SeaTac Airport Shuttles

- Group A: Shuttle leaves at 5:30am from main parking lot for at 7:00am arrival at SeaTac.
- Group B: Shuttle leaves at 8:30am from main parking lot for a 10:00am arrival at SeaTac.